Häst – Tillbehör

Teknosan Multivitamin

1 L

Teknosan Multivitamin är för alla hästars behov av extra vitaminer. Multivitaminets sammansättning är avpassad för att kompensera eventuella brister i främst grovfodret. Multivitamin används även då hästen riskerar brist som vid hård träning, stress, transporter samt i samband med medicinska behandlingar.

Produktblad

Produktblad dosering alla djurslag

KNZ Saltsten Standard

2 kg

Salt är ett nödvändigt tillskott i all djurhållning. Salt förhindrar bl.a. uttorkning och stimulerar matsmältningen samt kroppens förmåga att ta upp mineraler och spårämnen. Saltbrist har i praktiken visat sig leda till minskad aptit, viktminskning, hämmad tillväxt, nedsatt fertilitet och minskad mjölkproduktion.

KNZ Standard består av raffinerat vakuumsalt, magnesium, zink, koppar, jod och selen.

Placera gärna över mark i ett snöre eller med hjälp av en saltstenshållare för att få längre hållbarhet på stenen.

Produktblad

Himalaya

2 kg

Salt är ett nödvändigt tilllskott i all djurhållning. Salt förhindrar bl.a. uttorkning och stimulerar matsmältningen samt kroppens förmåga att ta upp mineraler och spårämnen. Saltbrist har i praktiken visat sig leda till minskad aptit, viktminskning, hämmad tillväxt, nedsatt fertilitet och minskad mjölkproduktion.

SP Himalaya är en slicksten huggen direkt ur ett naturligt bergsalt som är 250 miljoner år gammalt. SP Himalaya är en ren naturprodukt fri från föroreningar och rik på naturliga mineralämnen.

Produktblad

Emin Glucosamin

1 kg

EMIN’s Glucosamin 0,5 kg, är utvunnet ur räkskal och skaldjur och håller högsta tänkbara kvalitet. Råvarorna är certifierade och tillverkningen sker under strikt kvalitetskontroll. Produkten är registrerad hos Jordbruksverket som kompletteringsfoder.

Produkten är inte längre karensbelagd.

Produktblad